Vem är jag?

| Postat i: Allmänt
0
Här är lite slumpade bilder ur arkivet, min ålder varierar från 7-16år på bilderna
Hej! Jag heter Corinne Smedberg och lever mitt sjuttonde år i Stockholm. Där jag föddes, växt upp och än lever i idag. Det alltid lika svårt att sätta finger på "vem man är" men jag är väl en glad, sportig och en framåtgående tjej. Dock har mycket förävandrats i mitt liv den senaste tiden. Både folk i min omgivning, min ut- och insida och en del annat... Vissa saker är negativt och andra inte. Just nu studerar jag på VRG i Djursholm och avslutar snart mitt första år där, jiises vad tiden gått fort säger jag bara.
  Jag är som sagt ganska aktiv och älskar att sporta. Har i princip spelat fotboll och åkt skidor så länge jag kan minnas, men har lagt ner på elitnivå av olika anledningar. För exakt ett år sen så drog jag av mitt korsband och fick en spricka i miniskeln vilket varit otroligt jobbigt, eftersom jag varit så begränsad. Dessutom året innan det så lyckades jag bryta foten. Så man kan säga att jag haft otur, men kan bero på att jag är ganska vild och vill alltid gå "all in" när jag gör något. Dessutom gillar jag många andra sporter så som golf, tennis, dans osv. Hoppas verkligen jag blir helt skadefri när jag kommer till Kenya så jag slipper att vara begränsad. Utöver sportandet så har jag flera andra intressen. Jag älskar matlagning och bakning, fotografering, vattenaktiviteter, att skjuta (inte djur!), mode vilket inkluderar shopping, sportbilar, att resa och musik som är en stor del av mig, vet inte vad jag skulle göra utan musik..? and the list goes on.
   Istället för fotboll den senaste tiden har jobb blivit en del av min fritid. Sen två år tillbaka har jag jobbat deltid på NK Sport&Fritid och Coop Extra i Danderyd. Trivs superbra på båda ställerna, men jobbar nu endast regelbundet på Coop vilket underlättar i vardagen då det är 10min hemifrån.
  Vad mer kan man berätta? Jag en person fylld med känslor som älskar kärlek och äkta vänskap. Alla mina vänner från barnsben tills nu är jag otroligt glad över att jag fått umgåtts med. Jag har haft och har ett socialt liv då jag jag har lätt att skaffa vänner, tyvärr har det sociala svalnat lite i gymnasiet. Eller jag har fått nya vänner här också och framför allt kände jag många innan men inte riktigt klickat på samma sätt som förut, har inget "kompisgäng" som jag annars haft i alla skolor jag gått i... Jag har nämligen vantrivts lite på naturlinjen, vilket är anledningen till det. Men å andra sidan så lär man sig alltid något nytt även om det är misstag, försöker alltid vända det till det positiva:)) och natur är ju trots allt bra i längden..

Det var lite om mig, puss och hej!