Tillbaka på internatet

| Postat i: Allmänt
0
Två härliga palmbilder jag tog i Diani.

Det har snart redan gått en vecka sen vi kom hem från kusten. Jag han knappt inse att jag befann mig i paradiset innan vi var tillbaka här på internatet, dock är livet här så himla bra också fast på ett annat sätt. 
  Vi kom hem fredagkväll förra veckan och de flesta av oss var helt döda efter ännu en fjorton timmars bussresa. Lördagen bestod sedan av en stor brunch och därefter hängde jag mest vid poolen. På kvällen drog vi ett gäng till Zankara, beställde lite smått och gått. Åh Zankara är verkligen så himla fint, besöker ni Nairobi någon gång - åk dit! Efter vi varit där ett tag drog vi vidare ut - min, Malin, Marias och Ebbas kväll bestod därefter av dans. En bra kväll helt enkelt. När vi kom tillbaka till internatet hade jag och Maria en massa energi och sprang runt innan vi båda total däckade på hennes rum. Vaknade upp efter alldeles för lite sömn på söndagen och mådde rätt kasst, men med lite mat i magen och poolhäng så lyckades Maria få med mig ut på en äventyrssöndag. Vi åkte till Zankaras rooftop där solen låg på rejält, vi bestämda att någon dag framöver ska vi ta med badkläder så kan man bara hänga vi deras pool. Efter lite roofttophäng så åkte vi till en kinesisk restaurang som vi inte besökt tidigare, den var helt okej, maten smakade bra vilket är det viktigaste. På kvällen somnade jag gott, dock med lite skolångest i bakhuvudet.
  Skolveckan har sedan börjat rätt bra, lite tufft är det att har så mycket plugg men det är bara att kämpa sig igenom allt. I tisdags lyckades Naima få med mig att träna trots att jag nästan somnades ståendes, men det var skönt att röra sig lite. I onsdags efter skolan så gick jag, Elsa och Alex till junction för att inhandla massa grejer inför halloween nu på lördag. När vi var klar tog jag och Alex en taxi fylld med alla kassar tillbaka till internatet och sen satte vi igång och bakade. Haha tyvärr total failade allt pågrund av att ugnen i elevköket suger, men det blev något iaf. Styrde lite taggamusik medan vi väntade på att kakorna skulle bli klara, vilket gjorde att man blev lite extra sugen på helg. Igår (torsdag) befann jag mig bara på internatet, fixade lite med filmer från Diani och sedan på kvällen hade vi i Halloweensällskapet ett möte inför helgen då det står Halloweenfest på schemat.